WSIS награда – гласајте за пројекат „Библиотека++“

Поштовани и драги пријатељи,

Молимо вас да нам посветите пет минута свог слободног времена и помогнете нам у добијању престижне WSIS награде која се додељује сваке године за најуспешнији пројекат који има за циљ да оснажи заједницу на локалном нивоу.

Овде се налази упутство како гласати и линк на који се гласа:

http://groups.itu.int/…/WS…/WSISProjectPrizes2015Voting.aspx

https://www.youtube.com/watch?v=ecsB139R9hY

Крајњи рок за гласање је 1. мај 2015.

Наиме, Народна библиотека „Душан Матић“ у Ћуприји је 2014. године добила од EIFL-е средства за реализацију пројекта „Библиотека++“. Пројекат је наишао на изузетно добар одзив и његова имплементација је премашила сва наша очекивања. Награда WSIS, која није новчана, била би корак даље да се наше позитивно искуство пренесе на што већи број локалних заједница и тиме остваре циљеви саме организације WSIS (World Summit on the Information Society) и Економског и социјалног савета Уједињених нација (The United Nations Economic and Social Council (ECOSOC)). WSIS награда за пројекте 2015 је платформа за идентификацију и приказивање успеха и модела који се могу лако поновити, а циљ им је да оснаже заједницу на локалном нивоу.
Конкурс за WSIS награде је отворен за све заинтересоване стране: владе, приватни сектор, цивилно друштво, међународне организације, универзитети и други. Конкурс обухвата 18 категорија .

Унапред се захваљујемо на вашем времену и подршци.

1111

Такође Вас можда интересује...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.